Vacatures

 

Nieuwe leden:

Deze zijn natuurlijk altijd van harte welkom. Wij hebben plek op bijna alle instrumenten. Zowel licht- als zwaar koper, alt- en tenorsaxofoon. Ook kunnen wij versterking gebruiken in onze slagwerkgroep.

Iedereen is welkom bij ons. Of je nu al heel lang een instrument bespeeld en op zoek bent naar een gezellige club, of als je vroeger een instrument hebt bespeelt en je wil het na al die jaren weer eens proberen en oppakken, dan zijn wij de vereniging voor jou. Maar ook als je helemaal geen ervaring hebt met het bespelen van een instrument is dat is geen reden om geen contact met ons op te nemen. Wij gaan de uitdaging aan. In overleg met onze instructeurs kunnen we voor iedereen passende lessen aanbieden. Onze oefenavond is op de maandag in Dorpshuis de Reede.

 

Wil je meer informatie over de instrumenten of de vereniging? Neem dan contact op via het contactformulier of kom gezellig een keer op maandagavond langs tijdens onze oefenavond, kijk dan wel in onze agenda of wij die betreffende maandag in Dorpshuis de Reede aanwezig zijn.

  

contactformulier